Νεκρή γυναίκα στο Καπιτώλιο

Νεκρή γυναίκα στο Καπιτώλιο

Μια οδηγός αποπειράθηκε να περάσει από ένα οδόφραγμα κοντά στον Λευκό Οίκο, στη λεωφόρο Πενσιλβάνια, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία να την σταματήσει και να την καταδιώξει στην Ουάσινγκτον, με την καταδίωξη αυτή να τερματίζεται πολύ κοντά στο Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με το CNN, οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης μιας γυναίκας που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο και ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με Αμερικανούς γερουσιαστές, ακούστηκαν τέσσερις ως έξι πυροβολισμοί πριν η αστυνομία αποκλείσει την περιοχή, ενώ η γυναίκα φέρεται να σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας. Μέσα στο αυτοκίνητο φέρεται ότι ήταν ένα παιδί, κάτι το οποίο οι αστυνομικοί επισήμαναν ότι δεν γνώριζαν.

Η Μυστική Υπηρεσία προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αυτό και «ερρίφθησαν βολές», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Κιμ Ντάιν, σε συνέντευξη Τύπου.

Οι αρχές δεν πιστεύουν ότι το επεισόδιο σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με την τρομοκρατία.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε σχετικά με το επεισόδιο, όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος στο Λευκό Οίκο, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ο Ντάιν χαρακτήρισε το επεισόδιο ένα «μεμονωμένο περιστατικό» και πρόσθεσε ότι ένα παιδί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όλα τα πυρά προήλθαν από αστυνομικούς και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η γυναίκα ήταν οπλισμένη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ