«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίσθηκαν στην σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ για τον τελικό του κυπέλλου, αλλά και στην συνέχεια στην κλήρωση των διαιτητών της Α1. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας. Οι διάλογοι ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι απολαυστικοί.Θ.Γ: «Στον Ολυμπιακό ο ένας διαιτητής δεν κάνει, ο άλλος τους φταίει. Να γίνεται πιο αυστηροί. Όποιος νομίζει πως με νταηλίκι μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, είναι γελασμένος. Εγώ έχω γ… την Ευρώπη έξι φορές».

Γ.Σ.:  «Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να μιλάει για τη διαιτησία. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει».

Θ.Σ.: «Τι ήρθες εδώ να κάνεις το παλικάρι;  Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα να μη μιλάω. Θα πείτε εσείς για τον Παναθηναϊκό; Δε θέλουμε άλλα νταηλίκια. Έδωσες το χέρι σου πέρυσι για τα εισιτήρια και δεν το τηρήσατε»

Γ. Σ: «Πως μιλάτε; Δεν δικαιούστε!».Αυτή η απάντηση προκάλεσε την έκρηξη του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Στα αρχ… και όπως τα λέω να τα γράψουν, δε με νοιάζει. Έχω γαμ… την Ευρώπη 6 φορές! Εσείς είστε οι λιμανίσιοι, εγώ είμαι από τη Σπάρτη κι είμαι υπόλογος και για τα λόγια και για τις πράξεις μου! Στα αρχ… μου σας γράφω. Άντε, υπάλληλε, θα μου μιλήσεις εμένα; Καραγκιόζηδες». Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ανθρώπων της ΚΕΔ και της ασφάλειας του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που τον έβγαλε έξω από την αίθουσα. Στην συνέχεια αποχώρησαν και οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε δείξει τις προθέσεις του νωρίτερα από την σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου, όπου επεσήμανε μεταξύ άλλων: « «Έχω έρθει με αγαθές προθέσεις, αλλά με βάζει σε σκέψεις η απουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εγώ τίμησαν την ΕΟΚ και ήρθα ως ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Μετά θα έρθουν από τον Ολυμπιακό και θα μιλούν για διαιτησία, για 18-2 και για άλλες μ…ες. Πέρυσι είχαμε πει να μη δοθούν εισιτήρια σε χούλιγκαν κι εκείνοι δεν το τήρησαν. Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν. Το ίδιο πράγμα έκαναν πριν λίγα χρόνια και στο βόλεϊ, όπου με κυνηγούσαν στο γήπεδο οι χούλιγκαν. Δεν θα το δεχτώ ξανά. Είμαι διατεθειμένος να μην γίνει ο αγώνας, να μην κατεβάσω την ομάδα. Έχουμε βάλει 200 εκατ. ευρώ στο μπάσκετ και δεν θα επιτρέψω να με θεωρούν τον μ… της παρέας. Εγώ είμαι Σπαρτιάτης, έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να τα τιμάω. Άλλοι θα έπρεπε να φορούν φουστάνια, γιατί δίνουν το λόγο τους και μετά κάνουν άλλα».    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ