ΦΩΤΟ-Η αφίσα της Bild για την Ελλάδα

ΦΩΤΟ-Η αφίσα της Bild για την Ελλάδα

 Επιμέλεια: Μαρία Παππά 

Την επιθυμία τους… αφίσα έκαναν οι δημοσιογράφοι της Bild, που δημιούργησαν το παραπάνω πλακάτ για τον προεκλογικό αγώνα της καγκελάριου Μέρκελ. Στο πλακάτ αναγράφεται «Ούτε ένα σεντ πια για την Ελλάδα. Έτσι θα παραμείνει η Γερμανία δυνατή».

Η συγκεκριμένη «πρόταση» της δημοφιλέστερης εφημερίδας της Γερμανίας, για την προεκλογική καμπάνια της κ. Μέρκελ, φιλοξενείται στην ηλεκτρονική της έκδοση, υπό τον τίτλο «Αυτό το πλακάτ θα βλέπαμε με ικανοποίηση!» και υπέρτιτλο «Τίποτα πια για τους Έλληνες”.

Η συγκεκριμένη εικόνα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις και προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πολλοί χρήστες των social media θεωρούν ότι πρόκειται όντως για αφίσα της προεκλογικής καμπάνιας της Άνγκελας Μέρκελ και του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών που εκπροσωπεί (CDU).

Η αλήθεια είναι ωστόσο, ότι πρόκειται για μία ακόμη κακεντρεχή ιδέα της Bild, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να «επιτεθεί» στην Ελλάδα, διεξάγοντας τη δική της «προεκλογική εκστρατεία», ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών στη Γερμανία…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ