Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ

 Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ

 

Tην πρώτη της έξοδο, ένα μήνα μετά την γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου, έκανε η Κέιτ Μίντλετον, όπου για πρώτη φορά εθεάθη σε σούπερ μάρκετ της Ουαλίας την περασμένη Δευτέρα και έδειχνε να έχει βρει την φόρμα της.

Η 31 χρονών Δούκισσα του Κέιμπριτζ, άφησε για λίγο το πρίγκιπα Γεώργιο στο σπίτι προκειμένου να κάνει τα ψώνια της σε τοπικό σουπερ μάρκετ. Ντυμένη απλά, με μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα και ένα μαύρο skinny παντελόνι, φλατ ανατομικές μπαλαρίνες και με πιασμένα τα μαλλιά της αλογοουρά, η Κέιτ έδειξε πόσο λεπτή και ωραία παραμένει μόλις ένα μήνα από την γέννηση του γιου της, ενώ έσερνε το καρότσι στο πάρκινγκ του καταστήματος.

 

«Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα προκειμένου να χάσει κιλά. Πραγματικά είναι απίστευτο το σώμα της» αναφέρει πηγή από την οικογένεια της Μίντλετον στο US Weekly. «Η Κέιτ εξακολουθεί να θηλάζει το μωρό της, και τα λίγα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έφυγαν πολύ γρήγορα. Δεν κάνει κάποια δίαιτα. Μετά τον τοκετό εξακολουθεί απλά να κάνει γιόγκα» καταλήγει η ίδια πηγή.

Η βασιλική οικογένεια αυτή τη στιγμή διαμένει στην Ουαλία, μέχρι να μετακομίσουν τον Σεπτέμβριο στο νέο τους σπίτι στο παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο αποτελείται από 20 δωμάτια. « Βρίσκονται στην Ουαλία περισσότερα από δύο εβδομάδες και οι ζωές τους έχουν αλλάξει πλήρως καθώς υπάρχει πολύ τρέξιμο ενώ σπαταλάνε πολύ χρόνο σε εξωτερικές δουλειές» αναφέρει πηγή στο US.

Στις 19 Αυγούστου, οι γονείς έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες τους φωτογραφίες , ποζάροντας όλοι μαζί στον κήπου του πατρικού σπιτιού της Κέιτ, στο Bucklebury. Ο Γουίλιαμ, έδωσε επίσης την πρώτη του συνέντευξη στο CNN την περασμένη εβδομάδα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Γεώργιος μεγαλώνει πολύ γρήγορα στην πραγματικότητα και είναι ένας μικρός μαχητής. «Είναι ένας μικρός κατεργαράκος που δεν θέλει να πηγαίνει με τίποτα για ύπνο» είπε χαριτολογώντας ο Γουίλιαμ.

Πηγή: real.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ