Σερί ανόδου στη Wall Street

Σερί ανόδου στη Wall Street

Δεύτερη, διαδοχική, συνεδρίαση με κλείσιμο ανοδικό έκανε το χρηματιστήριο των μετοχών στη Νέα Υόρκη. «Πρωταγωνιστής» όλης της συνεδρίασης της Παρασκευής, από τη σκοπιά της ανταλλαξιμότητας, ήταν η μετοχή της Microsoft, ακριβώς την επομένη ημέρα που οι συναλλαγές με μετοχές του δείκτη Nasdaq Composite ανεστάλησαν επί αρκετές ώρες, λόγω τεχνικής βλάβης.

Πιθανόν για τον ίδιο λόγο δεν ικανοποίησε και ο σημερινός όγκος των συναλλαγών, λέει το ρεπορτάζ του χρηματιστηριακού ανταποκριτή του Reuters.

Οριακώς 50 μονάδων ήταν το σημερινό κέρδος και για τον βιομηχανικό Dow Jones (0,31%), που αναρριχήθηκε με το καμπανάκι λήξης του τρέχοντος χρηματιστηριακού πενθήμερου στις 15.010 μονάδες και παραμένει σταθερός άνω των 15.000 μονάδων

Ο S&P 500, που δίνει την κατεύθυνση, κέρδισε σήμερα 6.5 μονάδες ( 0.39 %) τελικά φθάνοντας τις 1,663.46 μονάδες.

Ο Nasdaq Composite (ναυτιλία, τεχνολογία) με συν 20 μονάδες, οριακώς (0,50%) τερμάτισε την συνεδρίαση της Παρασκευής στις 3,657.792 μονάδες, ανέφερε λεπτά μετά τις 23.00 ώρα Ελλάδας η επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Όμως σε βάση «πενθημέρου», έχουμε απώλεια 0.5 % για τον Dow της βιομηχανίας, αντίθετα κέρδος για τον S&P (0.5%) και ένα πρόσθετο κέρδος στην αγορά Nasdaq (1.5% ). 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ