Steenkamp: Είμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση

Steenkamp: Είμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση

 

Στις 19 Αυγούστου, ο Παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius, θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορoύμενος ότι σκότωσε την σύντροφό του Reeva Steenkamp.

Μέχρι να αρχίσει η δίκη, ο Pistorius προπονείται, ενώ οι γονείς της άτυχης 30χρονης, δίνουν συνεντεύξη στη “The Mail on Sunday”, αποκαλύπτωντας και τη δεινή τους οικονομική κατάσταση.

Η μητέρα της June, λέει: ” Οι καρδιές μας είναι σπασμένες. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ο Pistorius μας έφερε σε αυτή τη δύσκολη θέση”.

Και συνεχίζει: “Αγωνιζόμαστε οικονομικά. Η Reeva μας στήριζε. Την νύχτα που πέθανε, κι ενώ οδηγούσε προς το σπιτι του Oscar, μιλούσαμε για το πώς θα μας στείλει για να πληρώσουμε τον λογαριασμό της καλωδιακής τηλεόρασης. Φοβόμουν, μήπως χάναμε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα μας έστελνε τα χρήματα την επόμενη ημέρα. Μας βοηθούσε με τα έξοδα του φαγητού και τους λογαριασμούς”.

Ο πατέρας της Reeva, o 69χρονος Barry, καλύπτει το πρόσωπό του με τα χέρια του και ξεσπάει σε λυγμούς, όπως περιγράφει το δημοσίευμα και σημειώνει ότι η αντίδραση αυτή έρχεται από το γεγονός ότι χάνει την αξιοπρέπειά του.

“Δεν ξέρω αν ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί το κάνουμε αυτό. Με κάνει να αισθάνομαι άβολα,ένοχα, και είναι τρομερό όταν οι άνθρωποι λένε αυτά τα πράγματα. Μας πονάει πολύ σαν οικογένεια” επισημαίνει.

Θυμίζουμε ότι ο Παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius σκότωσε τη σύντροφό του Reeva Steenkamp, μέσα στο σπίτι του, τις πρώτες πρωινες ώρες της 14ης Φεβρουαρίου 2013.

 

Πηγή φωτογραφίας: dailymail.co.uk

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ