ΗΠΑ:Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς

ΗΠΑ:Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι μέχρι στιγμής τα θύματα του νέου περιστατικού πυροβολισμών στο κολλέγιο Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα.

Όπως αναφέρει το CNN, ένας ύποπτος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο του UCLA. Δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση και ο τέταρτος δεν κινδυνεύει, ανέφερε o  εκπρόσωπος του νοσοκομείου, Σίμι Σίνγκερ.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για πιθανό δεύτερο άνθρωπο που πυροβόλησε εναντίον των πολιτών, ανέφερε στο CNN o Αστυνόμος Βινς Ραμίρεζ.

Η επίθεση σημειώθηκε ενόσω ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα παρακολουθούσε σε κοντινή απόσταση έναν φιλανθρωπικό έρανο αλλά σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας του προέδρου φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους.

«Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και δεν επηρεάζει την επίσκεψη. Είναι θέμα της τοπικής αστυνομίας» ανέφερε στους δημοσιογράφους, ο Έντγουιν Ντόνοβαν εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ρίτσαρντ Λούις δεν έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα αλλά μια άλλη εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε μιλώντας στο ίδιο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι ένας άντρας οπλισμένος με πολλά όπλα πυροβολούσε επί ώρα με στόχο κινούμενα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, αλλά και δημόσιας χρήσης, όπως λεωφορεία.

ΠΗΓΗ:CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ