Βρήκαν τη μητέρα που πέταξε το μωρό της στον υπόνομο

Βρήκαν τη μητέρα που πέταξε το μωρό της στον υπόνομο

 

Μια 22χρονη γυναίκα που παρακολουθούσε από κοντά τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν το παιδί της, είναι –όπως αποδείχθηκε- η μητέρα του μωρού που βρέθηκε στον υπόνομο πολυκατοικίας στην ανατολική Κίνα.

Η ανύπαντρη γυναίκα παρακολουθούσε καθ όλη τη διάρκεια την επιχείρηση και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να απεγκλωβιστεί το βρέφος, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Μετά τη διάσωση του μωρού η κινεζική αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των γονέων του παιδιού, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι η 22χρονη γυναίκα, ήταν η ίδια που πρώτη ειδοποίησε τον σπιτονοικοκύρη για το κλάμα μωρού, που ερχόταν από τις σωληνώσεις του κτιρίου.

Η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε να αποκαλύψει ότι είναι η ίδια η μητέρα του παιδιού τόσο στον ιδιοκτήτη του κτιρίου όσο και στους πυροσβέστες και αναγκάστηκε να ομολογήσει μόνο όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ την ταυτότητά της πρόδωσαν παιχνίδια που βρήκε η αστυνομία στο δωμάτιό της, όπως και ίχνη αίματος στην τουαλέτα.

Η 22χρονη ανύπαντρη γυναίκα, που νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο κτίριο, όπως δήλωσε, γέννησε μόνη της στην τουαλέτα και το νεογέννητο της γλίστρησε στην αποχέτευση. Προσπάθησε να το τραβήξει έξω, όταν όμως δεν τα κατάφερε ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Η γυναίκα αποκάλυψε επίσης στην αστυνομία ότι δεν είχε τα χρήματα για έκτρωση και ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα και τυλίγοντας σφιχτά την κοιλιά της ώστε να μην φαίνεται.

 

Διαβάστε επίσης:

Κίνα:’Αφησαν νεογέννητο σε υπόνομο

ΒΙΝΤΕΟ-‘Εβγαλαν το νεογέννητο από τον υπόνομο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ