Η γερμανόφωνη Huffington Post

Η γερμανόφωνη Huffington Post

 

Ο αμερικανικός όμιλος διαδικτυακής ενημέρωσης Huffington Post θα δρομολογήσει από το επόμενο φθινόπωρο μία γερμανόφωνη έκδοσή του, που φιλοδοξεί να καλύπτει τη επικαιρότητα στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, όπως ανακοίνωσε ο Γερμανός εταίρος της Tommorow Focus, θυγατρική του γιγαντιαίου ομίλου μέσων ενημέρωσης Burda.

«Η γερμανόφωνη έκδοση της Huffington Post θα βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Tommorow Focus Media» από το Μόναχο, όπου «μία ομάδα από πεπειραμένους δημοσιογράφους θα προσληφθεί εντός των προσεχών μηνών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η Huffington Post θα προσφέρει το δικό της μείγμα από θέματα της επικαιρότητας, ιστολόγια, και την εμπλοκή της σε κοινωνικά θέματα σε αυτή τη γερμανική της έκδοση, η οποία θα χρησιμεύει ταυτόχρονα ως μέσο κάλυψης της επικαιρότητας και ως εφαλτήριο για τις προοπτικές, τις πένες και τη μοναδική κουλτούρα των Γερμανών», προστίθεται στο ίδιο κείμενο.

Ο ιστότοπος «θα αρχίσει να λειτουργεί από το φθινόπωρο», επισημαίνει η Tommorow Focus, παραπέμποντας τους εκπροσώπους του Τύπου για περαιτέρω λεπτομέρειες στη νέα συνέντευξη που θα παραχωρηθεί στις 15 Ιουλίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον συνεταιρισμό μας με την Tommorow Focus για τη λειτουργία μίας γερμανικής έκδοσης της Huffington Post», ανακοίνωσε σχετικά η Αριάνα Χάφινγκτον, συνιδρύτρια, πρόεδρος και αρχισυντάκτρια του ομίλου.

Χάρη στη συνεργασία αυτή, η Huffington Post έχει εξασφαλίσει την κυκλοφορία της σε «πέντε από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές του Τύπου και της διαφήμισης», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΣ της Τζίμι Μέιμαν.

Η Huffington Post, η οποία έχει ανακοινώσει μηνιαία επισκεψιμότητα 37 εκατ. μεμονωμένων χρηστών στις ΗΠΑ, αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο, συνδυάζοντας στην θεματολογία της πληροφορίες, διασκέδαση, απόψεις και ιστολόγια διασημοτήτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ