• "Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω"

  5:38 μμ, Τρίτη 14 Φεβ 2012 5:38 μμ, Τρίτη 14 Φεβ 2012

  Σε ένα "μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ" που "έχει πάρει διαζευκτήριο, μια για πάντα από την κοινωνία", αναφέρεται στην επιστολή της η διαγραφείσα βουλευτής Κυριακή Τεκτονίδου, η οποία απείχε από την ψηφοφορία της Κυριακής. Η κυρία Τεκτονίδου δε διστάζει να αφιερώσει ακόμη και τραγούδι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, το λαϊκό άσμα: "μου χρωστάς δε σου χρωστάω , έχε γειά, σε χαιρετάω".

  "Λυπάμαι πολύ που παγίδευσα και παρέσυρα τον κόσμο που με πίστεψε να ψηφίσει ένα κόμμα, που σήμερα έχει υποστεί μετάλλαξη", τονίζει μεταξύ άλλων η διαγραφείσα βουλευτής, επισημαίνοντας ότι δεν είναι υβρίδιο κανενός κομματικού σωλήνα και ούτε είχε ποτέ ως επάγγελμά της το ΠΑΣΟΚ. "Δεν έζησα από τις ιδέες μου, αλλά για τις ιδέες μου, που δεν τις παζάρεψα χυδαία σε κανένα τραπέζι διαπραγμάτευσης", αναφέρει. Ενώ, χαρακτηρίζει "ντροπή" τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης."Είναι ντροπή να μοιράζεται στους βουλευτές το κείμενο του κατάπτυστου μνημονίου ελάχιστο χρόνο πριν την ψήφισή του, αποτελεί ύβρι προς τη δημοκρατία η όλη διαδικασία".

  Σε ότι αφορά τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, η ίδια τη σχολιάζει ειρωνικά. "Μου προκαλεί θυμηδία το γεγονός της διαγραφής μου από το ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός της διαγραφής μου θυμίζει τις εταιρείες που απολύουν τους πωλητές, αγνοώντας αυτάρεσκα πως το πρόβλημα είναι το ίδιο το προς «πώληση προϊόν», οι ίδιες οι προς «πώληση υπηρεσίες» που δεν απαντούν πια σε διαπιστωμένες ανάγκες της κοινωνίας!"

  Σχετικά με το Κίνημα αμφισβητεί αν αν υφίσταται πραγματικά στην κοινωνία: "Το ΠΑΣΟΚ επτώχευσε, οι μετοχές του έπεσαν κατακόρυφα στο Πολιτικό Χρηματιστήριο και η αγωνία των παραγόντων είναι ποιος θα είναι ο "Διευθύνων Σύμβουλός" του… Αυτό κι αν είναι πολιτικός αυτισμός!". Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για το ΠΑΣΟΚ, το θεωρεί σήμερα "ένα άδειο πουκάμισο, ένα αδιέξοδο μονοπάτι".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα