«Η επίθεση αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική πράξη»

«Η επίθεση αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική πράξη»

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, χωρίς να κατονομάζεται από τα αμερικανικά μέσα, λόγω του ότι οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, δήλωσε πως η επίθεση που σημειώθηκε στη Βοστώνη αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση, όπως αναφέρει το Associated Press.

«Κάθε συμβάν με πολλαπλούς εκρηκτικούς μηχανισμούς είναι σαφώς μια πράξη τρομοκρατίας, και θα προσεγγισθεί ως τρομοκρατική πράξη », είπε ο αξιωματούχος. «Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος έκανε αυτήν την επίθεση, η έρευνα που εξελίσσεται θα αποκαλύψει τον πιθανό σύνδεσμο για τον σχεδιασμό ή την εκτέλεση από μια τρομοκρατική ομάδα, ξένη ή εγχώρια » είπε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Στην Ουάσιγκτον ο δήμαρχος της πόλης, Βίνσεντ Γκρέι, δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμία πληροφορία για οποιαδήποτε συγκεκριμένη απειλή εναντίον στόχων στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τις φονικές εκρήξεις στο μαραθώνιο της Βοστόνης. «Αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με οποιαδήποτε αξιόπιστη απειλή εναντίον στόχων στην περιοχή μας, έχουμε σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτού του είδους των επεισοδίων» ανέφερε ο δήμαρχος της Ουάσιγκτον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ