Χαλαρός σε εστιατόριο ο Πιστόριους

Χαλαρός σε εστιατόριο ο Πιστόριους

Ο νοτιοαφρικανός πρωταθλητής Οσκαρ Πιστόριους, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συντρόφου του, 29χρονης Ρίβα Στίνκαμπ, εντοπίστηκε να γλεντά με παρέα, σε κοσμικά εστιατόρια του Γιοχάνεσμπουργκ, σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες.

Όπως αναφέρουν οι “Sunday Times”, το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο Πιστόριους, τελείως “χαλαρός”, κατανάλωνε ποτά σε κοσμικό εστιατόριο όμως, γενόμενος αντιληπτός από θαμώνες “δεν παρέμεινε εκεί για πολύ ώρα”.

Η μάνατζερ για την διαφήμιση του αθλητή, η Ανελίζ Μπουργκές, επιβεβαίωσε ότι η παραμονή του 26χρονου Πιστόριους στο πρώτο από τα εστιατόρια που επισκέφθηκε ο πελάτης της υπήρξε χρονικώς περιορισμένη.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται επίσης ότι ο Πιστόριους, που είναι ελεύθερος με τους όρους που όρισε ο δικαστής οκτώ μέρες μετά από το δράμα (περιλαμβανόμενης της απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ), μετέβη και σε άλλο εστιατόριο της πόλης χωρίς, πάλι, να μπορέσει να παραμείνει εκεί για πολλήν ώρα. Προκάλεσε όμως εντύπωση ότι, κατανάλωνε αρκετά ‘κοκτέιλς’, φλερτάροντας την ίδια ώρα νεαρές γυναίκες, συμφωνα με όσα δήλωσε γυναίκα θαμώνας. Μία νεαρή γυναίκα την κτύπησε με το χέρι του φιλικά στην πλάτή της, δήλωσε στην ανωτέρω εφημερίδα η ίδια.

Στο πρώτο εστιατόριο ο αθλητής είχε παρέα πλούσιο τοπικό επιχειρηματία, περιστοιχισμένο από σωματοφύλακες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ