Guardian: Η Χ.Α. σχεδιάζει να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο

Guardian: Η Χ.Α. σχεδιάζει να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο

 

«Η νεοναζιστική  Χρυσή Αυγή της Ελλάδας σχεδιάζει να επεκταθεί παγκοσμίως» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της βρετανικής εφημερίδας Guardian, στο οποίο αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή, φιλοδοξεί να επεκταθεί πολιτικά  … «όπου υπάρχουν Έλληνες»!

«Η Χρυσή Αυγή θέλει να δημιουργήσει κύτταρα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Άρχισε να ανοίγει γραφεία στη Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά αλλά και τις ΗΠΑ» γράφει η εφημερίδα, παρομοιάζοντας τη δράση του κόμματος από την ίδρυσή του, με αυτή των Βρετανών νεοναζί.

Όπως σημειώνει ο Guardian, το νέο αυτό «σχέδιο» της Χρυσής Αυγής, προκύπτει από το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει συνεχής άνοδος των ποσοστών της.

«Οι Έλληνες της διασποράς υπολογίζονται σε επτά εκατομμύρια, και η Χρυσή Αυγή δεν θα χάσει την ευκαιρία να επεκταθεί, παγκοσμίως» αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ πιθανολογεί ότι οι νεοναζί σχεδιάζουν να επεκταθούν κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ, όπου οι Έλληνες φθάνουν τα τρία εκατομμύρια.

«Αφίσες και προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται ήδη στην Αστόρια, όπου το ακροδεξιό κόμμα ίδρυσε και λειτουργεί τοπική οργάνωση» καταλήγει το δημοσίευμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ