Ατύχημα με Airbus κατά τη διάρκεια προσγείωσης

Ατύχημα με Airbus κατά τη διάρκεια προσγείωσης

Ένα Airbus Α320 βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Λιόν. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις του αεροδρομίου.

Ένα αεροσκάφος Airbus A320 με 181 επιβαίνοντες και επτά μέλη πληρώματος, βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης το βράδυ της Παρασκευής, στο διεθνές αεροδρόμιο της Λιόν. Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά, προκλήθηκε δυσλειτουργία στις προγραμματισμένες πτήσεις.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διαδικασία της προσγείωσης στις 8:50 μ.μ. τοπική ώρα (19:50 GMT), ενός Airbus A320 της Air Mediterranee που εκτελούσε πτήση από την πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκο, προς την Λιόν.

Για άγνωστο λόγο, το Airbus βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου που βρίσκεται περίπου τριάντα χιλιόμετρα ανατολικά της γαλλικής πόλης.

Παρά το ατύχημα το αεροδρόμιο δεν έκλεισε, όπως ανέφεραν οι αερολιμενικές αρχές, Εντούτοις όλες οι πτήσεις ανεστάλησαν προς το παρόν επισήμανε η ίδια πηγή, που ανέφερε ότι πέντε αεροσκάφη που έπρεπε ένα προσγειωθούν στη Λιόν οδηγήθηκαν σε άλλους προορισμούς.

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ