Με πολύ νερό αύριο ο καιρός

Βροχές και ισχυρούς ανέμους  περιλαμβάνει η πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο ΔευτέραΓενικά χαρακτηριστικά -προειδοποιήσειςΤοπικά ισχυρές καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νότια Τοπικά 7 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η Θερμοκρασία.Αναλυτική πρόγνωσηΜακεδονία, ΘράκηΚαιρός: νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες στις ανατολικές θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: από μείον 4 (-4) έως 08 βαθμούς Κελσίου.Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές και χιονιά στα ορεινά. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: αρχικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ που πολύ γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: νότιοι 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 6 στα νότια Τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.

Άνεμοι: αρχικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ πολύ γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη με 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑττικήΚαιρός: λίγες νεφώσεις που το πρωί θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα.

Ανεμοι: νότιοι 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.

Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.ΘεσσαλονίκηΚαιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τις πρωινές ώρες. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ