Αναστασιάδης:Δεν θα κοπούν μισθοί

Αναστασιάδης:Δεν θα κοπούν μισθοί

 

«Οι όροι που απέμειναν και συζητούνται για τη δανειακή σύμβαση δεν αφορούν αποκοπές ή περικοπές μισθών και ωφελημάτων, αλλά εστιάζονται στο πώς το χρέος θα καταστεί βιώσιμο με υπαλλακτικές ή εναλλακτικές προτάσεις που καταθέτει το υπουργείο Οικονομικών» διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας στα στελέχη της μόνιμης αντιπροσωπείας της Κύπρου στις Βρυξέλλες, ο Κύπριος πρόεδρος τόνισε ότι παράλληλα με τη δανειακή σύμβαση θα εξαγγελθούν μέτρα, στα οποία θα καταδειχθούν οι ευαισθησίες της κυβέρνησης, και ευχήθηκε τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Κύπρος να επιτύχει αυτό που επιδιώκει.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι η επίσκεψή του στη μόνιμη αντιπροσωπεία αποτελεί αναγνώριση του έργου που επιτελέσθηκε στη διάρκεια της κυπριακής Προεδρίας, αλλά και του ρόλου που διαδραματίζει η αντιπροσωπεία αυτή την περίοδο. Επίσης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι πιο αποφασιστική στους ευρωπαϊκούς προσανατολισμούς της, με έμφαση στον αναπροσανατολισμό της εξωτερικής πολιτικής για συμμετοχή σε όλους τους πυλώνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και πρόσθεσε ότι σε αυτό εντάσσεται και η καλή προετοιμασία για συμμετοχή στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ