Ο πρώην της Ρίβα “καίει” τον Πιστόριους;

Ο πρώην της Ρίβα “καίει” τον Πιστόριους;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τον Πιστόριους και τη Ρίβα, σχεδόν ένα μήνα μετά τη δολοφονία της. Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του BBC δίνει πληροφορίες, που φαίνοται αρκετά σοβαρές και ρίχνουν φως στον χαρακτήρα του Πιστόριους.

Απόψε θα μεταδοθεί ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο: ” Όσκαρ Πιστόριους… Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;”. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ μιλά ο πρώην σύντροφος της Ρίβα Στίνκαμπ, ο επιχειρηματίας Γουόρεν Λαχούντ.

Σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, η Ρίβα, δύο μέρες πριν δολοφονηθεί, ήταν μαζί του σε ένα καφέ. Ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ τους και η συνάντησή τους ήταν φιλική.

Μέσα σε 20 λεπτά, ο Όσκαρ Πιστόριους την είχε καλέσει δύο φορές στο κινητό της, γεγονός που γέμισε απορία τον πρώην συντροφό της και τη ρώτησε αν συμβαίνει κάτι γιατί της τηλεφώνησε δύο φορές.

Εκείνη του απάντησε: “Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό”.

Ο Γουόρεν Λαχούντ, δηλώνει ότι ο Παραολυμπιονίκης τον γνώριζε και μάλιστα είχαν συναντηθεί. Τα συμπέρασμα που είχε βγάλει ήταν: ” Τον συνάντησα δύο φορές και δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό. Ήταν όλα εντάξει, δεν υπήρχε πρόβλημα”.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, υπάρχει και η μαρτυρία του καλού του φίλου, Μάικ Άζι, ο οποίος μιλά για το πώς ο Πιστόριους ξεπουλά την περιουσία τους, για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ