Τους απασχολεί ο Τσάβες ακόμα και νεκρός

Τους απασχολεί ο Τσάβες ακόμα και νεκρός 

Οι φήμες για τον θάνατο του λατινοαμερικανού ηγέτη της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, δίνουν και παίρνουν, με την ισπανική εφημερίδα ABC να υποστηρίζει πως το φέρετρο που περιέφεραν στους δρόμους του Καράκας υπήρχε ένα ομοίωμα.

Σύμφωνα με την ABC, ο Τσάβες άφησε την τελευταία του πνοή στην Κούβα και η σορός του μεταφέρθηκε κατευθείαν στο παρεκκλήσι της Φουέντε Τιούνα της Στρατιωτικής Ακαδημίας της χώρας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το φέρετρο που περιφέρθηκε στο Καράκας είχε μέσα ένα ψεύτικο ομοίωμα του Τσάβες και η αλλαγή έγινε στο υπόγειο του κτιρίου όταν έφτασε εκεί το φέρετρο, που είναι και η μοναδική φορά που ο τηλεοπτικές κάμερες δεν παρακολούθησαν τη διαδικασία.

Μάλιστα η εφημερίδα επικαλείται στρατιωτικούς που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και αναφέρουν ότι ο Ούγκο Τσάβες είχε μεταφερθεί εκ νέου στην Κούβα για να υποβληθεί σε μια ακόμη θεραπεία, ενώ τονίζει ότι μετά την αντικατάσταση τω δύο φέρετρων τα μέτρα ασφαλείας έγινα ακόμη πιο αυστηρά, ενώ δεν επέτρεπαν στον κόσμο να έρχεται σε επαφή με τη σορό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ