ΑΚΕΛ-“Στην αντιπολίτευση με ψηλά το κεφάλι”

ΑΚΕΛ-“Στην αντιπολίτευση με ψηλά το κεφάλι”

 

 

«Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πάρα πολύ θετικό, μας φέρνει στην αντιπολίτευση με ψηλά το κεφάλι, όρθιους για υπηρέτηση των συμφερόντων της Κύπρου και του κυπριακού λαού», δήλωσε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, ‘Αντρος Κυπριανού, ο οποίος συνεχάρη τον Νίκο Αναστασιάδη για την νίκη του.

Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε ικανοποίηση για το ποσοστό που εξασφάλισε ο Σταύρος Μαλάς και τον συνεχάρη για «το σθένος, την αποφασιστικότητα και το ήθος που επέδειξε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας». Ο κ. Κυπριανού είπε ότι το ΑΚΕΛ θα συζητήσει με τον κ. Μαλά το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας που είχαν.

Ο κ. Κυπριανού έκανε λόγο για μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, συνεπεία της οικονομικής κρίσης, το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την τραγωδία στο Μαρί αλλά και «την ισοπεδωτική και εξοντωτική» όπως είπε, κριτική που ασκήθηκε στην κυβέρνηση και στον Πρόεδρο Χριστόφια.

Ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ έστειλαν μηνύματα στην ηγεσία του κόμματος, μηνύματα τα οποία ελήφθησαν. Προανήγγειλε την έναρξη διαλόγου για τη συνέχεια. Ο κ. Κυπριανού ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κεντρώου χώρου που επέλεξαν το Σταύρο Μαλά στον πρώτο και δεύτερο γύρο. «Θα επιδιώξουμε και με αυτούς συνεννόηση και συνεργασία», είπε και άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Λιλλήκα αλλά και της ΕΔΕΚ, χωρίς να τους κατονομάσει για τη στάση τους στο δεύτερο γύρο. «Τολμώ να πω ότι εάν εκείνοι που διεκδικούσαν τη ψήφο στον πρώτο γύρο για να ανακόψουν εκλογή Αναστασιάδη έπαιρναν άλλη θέση, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό», κατέληξε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ