Διαγωνισμός ομορφιάς μοτοσικλέτας

Διαγωνισμός ομορφιάς μοτοσικλέτας

Από το 1999 και υπό την αιγίδα του BMW Group, το Concorso d Eleganza Villa d Este πραγματοποιείται κάθε Μάιο στους χώρους των Grand Hotel Villa d Este και Villa Erba στο Cernobbio, στο Κόμο της Ιταλίας. Το 2011 το Concorso dΆEleganza συμπεριλάμβανε για πρώτη φορά διαγωνισμό μοτοσικλετών,  που αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία την επόμενη χρονιά.

Το 2013, το Concorso di Motociclette φιλοξενείται και πάλι στις  εγκαταστάσεις της Villa Erba, σε μικρή απόσταση από τη Villa d Este, αντιπροσωπεύοντας για τους οπαδούς κλασικών μοτοσικλετών ένα μοναδικό στο είδος του διαγωνισμό με την εγκυρότητα που προσδίδει μία διεθνής κριτική επιτροπή.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους συλλέκτες, ένθερμους οπαδούς και ιδιοκτήτες μοτοσικλετών οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί από την επιτροπή ειδικών. Οι μοτοσικλέτες επιλέγονται σύμφωνα με την ιστορική τους σημασία καθώς και με τεχνικά και αισθητικά κριτήρια. Οι εγγραφές ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2013.

Το Concorso di Motociclette ξεκινά στις 24 Μαίου 2013 με την άφιξη των συμμετεχόντων στο Hotel Villa Flori στο Cernobbio.

Οι τρεις νικητές σε κάθε μία από τις πέντε κατηγορίες (ανάλογα με την εποχή και τη σχεδίαση), αναγγέλλονται και παραλαμβάνουν τα βραβεία τους. Ο γενικός νικητής επιλέγεται μεταξύ των νικητών κάθε κατηγορίας.

ΠΗΓΗ:mototriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ