Κασιδόκωστας μετά το εγκεφαλικό

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κασιδόκωστας μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πού αλλού; Στο αγαπημένο του σημείο, στη μαρίνα της Βουλιαγμένης.

Ο κ. Κασιδόκωστας, συνοδευόταν από ανθρώπους του οικογενειακού του περιβάλλοντος και από τον γιο του, ο οποίος οδηγώντας το αυτοκίνητό του μάρκας BMW, έκανε τη βόλτα του και στους τρεις δήμους όπου εξελέγη δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές.Την επιθυμία του να κάνει μια στάση, στο μικρό λιμανάκι, στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου “Αστέρας” εξέφρασε ο κ. Κασιδόκωστας, όπου αγνοώντας τον κόσμο που απολάμβανε τον καφέ του στην καφετέρια της Μαρίνας και την περιέργειά του για την κατάσταση της υγείας του, κατέβηκε και έκανε πεζός τον περίπατό του.

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το vimaonline.gr η βελτίωση της υγείας του είναι τέτοια που του επέτρεψε να βαδίσει μόνος του μια μεγάλη απόσταση στη Μαρίνα Βουλιαγμένης χωρίς τη βοήθεια των δικών του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που κοντοστάθηκε και ευδιάθετος συνομίλησε με ιδιοκτήτες θαλαμηγών, που βρίσκονταν στα σκάφη τους. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ