Μέλη συγκροτήματος νεκρά σε πηγάδι

Μέλη συγκροτήματος νεκρά σε πηγάδι  

Φρίκη στο Μεξικό. Τα άψυχα σώματα των μελών κολομβιανού συγκροτήματος, που απήχθησαν από ενόπλους στη διάρκεια συναυλίας στο Μεξικό, βρέθηκαν στο βάθος πηγαδιού στην πολιτεία Νουέβο Λεόν.

Επρόκειτο για 14 μουσικούς του συγκροτήματος Kombo Kolombia και τέσσερα μέλη της ομάδας των τεχνικών τους οι οποίοι απήχθησαν την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην πόλη Χιλντάγκο, στο βόρειο Μεξικό.

Ένας από τους μουσικούς κατάφερε να διαφύγει και οδήγησε τους αστυνομικούς σε πηγάδι στην γειτονική πόλη Μίνα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα. Το πηγάδι βρίσκεται σε εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα και έχει βάθος 15 μέτρα.

«Μένει να αναγνωριστούν τρία πτώματα. Θα γίνουν εξετάσεις DNA, αλλά υποθέτουμε πως πρόκειται για τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Νουέβο Λεόν.

Αρκετά από τα πτώματα έφεραν σημάδια από σφαίρες ή βασανιστήρια.

Σύμφωνα με τον μοναδικό μουσικό που επέζησε, περίπου δέκα ένοπλοι τους απήγαγαν από το Πουέρτο Τσίκο, όπου τραγουδούσαν και τους μετέφεραν σε μια απόσταση τεσσάρων ωρών μέσα σε βαν. Στη διάρκεια της διαδρομής τους ξυλοκόπησαν και τους ρωτούσαν αν είχαν σχέσεις με συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν έφτασαν στο αγρόκτημα τους ανάγκασαν να γονατίσουν και τους εκτέλεσαν. Ο ένας μουσικός κατάφερε να διαφύγει μέσα στη σύγχυση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ