• Αντιπαράθεση Λιλλήκα-Κυπριανού

  2:50 μμ, Σαββατο 12 Ιάν 2013 2:50 μμ, Σαββατο 12 Ιάν 2013

  Αντιπαράθεση Λιλλήκα-Κυπριανού

  Σφοδρή επίθεση κατά του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ 'Αντρος Κυπριανού με αφορμή τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους Λιλλήκα.

  Σε γραπτή δήλωση, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ χαρακτηρίζει «αισχρά και ανήθικα τα υπονοούμενα», που όπως αναφέρει, άφησε ο κύριος Λιλλήκας σε σχέση με τα δικά του περιουσιακά στοιχεία και τον τρόπο, που αποκτήθηκαν.

  Ο κ. Κυπριανού δεσμεύτηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου και της συζύγου του, μετά την επιστροφή του από την Ελλάδα.

  Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ υπενθυμίζει, επίσης, ότι δεν είναι ο ίδιος που βρέθηκε στο παρελθόν «στο μάτι του κυκλώνα για ύποπτα θέματα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην επιτροπή ελέγχου της Βουλής , αλλά ο κύριος Λιλλήκας».

  Για το θέμα προηγήθηκε άλλη δήλωση του γ.γ. του ΑΚΕΛ, ο οποίος κάλεσε τον κ. Λιλλήκα να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των εταιρειών «με τις οποίες είναι συνδεδεμένος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του προκειμένου να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα».

  Ο κ. Λιλλήκας απάντησε ότι σε αντίθεση με τον κ. Κυπριανού δεν υπήρξε ποτέ έμμισθος της πολιτικής, αλλά εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα.

  Επίσης, ο κ. Λιλλήκας προκάλεσε τον κ. Κυπριανού «να δηλώσει στους πολίτες εάν είχε ποτέ προσωπικό ή οικογενειακό όφελος από πρόσωπα τα οποία στη συνέχεια διορίστηκαν στο υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης Χριστόφια ή εάν είχε προσωπικό ή οικογενειακό όφελος από πρόσωπα και εταιρείες που αναλάμβαναν δημόσιες προσφορές από το κράτος».

  Ο κ. Λιλλήκας έδωσε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου και της συζύγου του, τα οποία είναι ελεγμένα από έγκριτη λογιστική εταιρεία.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα