Αποβολή ή εξευτελισμός για τιμωρία

Αποβολή ή εξευτελισμός για τιμωρία 

 

Ένα διαφορετικό τρόπο τιμωρίας επέλεξε διευθυντής σχολείου στην Αριζόνα, για δύο μαθητές που τσακώθηκαν μεταξύ τους, καθώς τους ανάγκασε να κρατήσουν τα χέρια για μία ώρα.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αριζόνα με την επιλογή ενός διευθυντή να τιμωρήσει με αυτό τον τρόπο δύο μαθητές του Γυμνασίου του.

Ο 14χρονος Charles Crockett και ένας δευτεροετής φοιτητής τσακώθηκαν την Τετάρτη στο σχολείο του Westwood. Ο διευθυντής Tim Richards έδωσε στα αγόρια μια απλή επιλογή, να αποβληθούν ή να αντιμετωπίσουν «λίγη» δημόσια ταπείνωση.

Και οι δύο μαθητές επέλεξαν τη λιγότερο σοβαρή, αλλά περισσότερο ταπεινωτική επιλογή και κάθισαν με δεμένες τις παλάμες τους στο προαύλιο του σχολείου, για πάνω από μια ώρα, μπροστά σε όλους συμμαθητές τους. Οι ενέργειες του διευθυντή αντιμετωπίζουν τώρα την κριτική.

Η εικόνα με τα αγόρια να κρατούν τα χέρια τους και να καλύπτουν τα πρόσωπα τους, γρήγορα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έκανε το γύρο του Facebook, αυξάνοντας την  αμηχανία των μαθητών.

Ο Crockett παραδέχθηκε πως έκανε κοπάνα από το σχολείο την επόμενη ημέρα, και πως τον πείραξαν πάρα πολλοί για την τιμωρία. Αλλά όταν τον ρώτησαν τι είχε μάθει από το επεισόδιο ο φοιτητής απάντησε: «Μην τσακώνεσαι στο σχολείο».

 

ΠΗΓΗ:dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ