ΟΣΦΠ: “Εγκληματική αμέλεια”

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία ζητεί την αντικατάσταση του ιατρικού επιτελείου της ΕΠΟ, ενώ κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια εκ μέρους του επιτελείου, στην περίπτωση του τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα κάνει τα πάντα για αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον να μπαίνουν σε κίνδυνο ποδοσφαιριστές της από αμέλεια ή ανικανότητα των υπευθύνων.

Για μια ακόμα φορά, αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων, ότι το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας είναι επικίνδυνο για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Πέρα από την εγκληματική χθεσινή τους αμέλεια, να επιτρέψουν να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ ήταν ήδη σοβαρά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του, υπάρχει μια σειρά λαθών που στοιχίζουν τόσο στην ίδια την Εθνική ομάδα όσο και στους συλλόγους.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους αλλά και στην ΕΠΟ ότι ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Τοροσίδης είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά και αυτό δεν το διέγνωσε, ως όφειλε, το ιατρικό τιμ της Εθνικής. Αποτέλεσμα; Να γίνει η διάγνωση εβδομάδες αργότερα και να στερηθεί τον παίκτη ο Ολυμπιακός σε κρίσιμους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψει να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών του και απαιτεί από την ΕΠΟ να μεριμνήσει άμεσα για την  αντικατάσταση των ανθρώπων που συνεχίζουν να κάνουν εγκληματικά λάθη σε βάρος των αθλητών.

Ας κάνουν όλοι ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους  ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα περήφανους όλους τους Έλληνες.”     Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ