Φέκτερ:Χρόνος σημαίνει χρήμα

Φέκτερ:Χρόνος σημαίνει χρήμα

Περισσότερος χρόνος για την Ελλάδα σημαίνει και περισσότερα χρήματα, δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ προσερχόμενη στο Εurogroup, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswire.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μάικλ Νούναν τόνισε ότι η Ελλάδα σημειώνει σταθερή πρόοδο και λαμβάνει σοβαρά μέτρα.

Ο Μάικλ Νούναν αναμένει τη διεξαγωγή νέας συνεδρίασης του Eurogroup, με φυσική παρουσία ή μέσω τηλεδιάσκεψης, σε μία προσπάθεια να ληφθούν τελικές αποφάσεις για την Ελλάδα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο κ. Νούναν επισήμανε ότι ”η Ελλάδα έκανε σταθερή και σημαντική πρόοδο τις τελευταίες ημέρες με την έγκριση του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού”, ενώ αναφέρθηκε σε ”ένα ποσό της τάξης των 31-32 δισ. ευρώ που θα πρέπει να καλυφθεί ως χρηματοδοτικό κενό”.

Υπογράμμισε τέλος, ότι το σημαντικό είναι η Ελλάδα να καλύπτει τα κριτήρια που θέτουν η ευρωζώνη και το ΔΝΤ τα οποία, όμως, όπως προσέθεσε, είναι διαφορετικά για τις δύο αυτές πλευρές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ