• "Μαζεύουν" το ξήλωμα των δύο στελεχών του ΣΔΟΕ

  7:59 μμ, Παρασκευή 05 Οκτ 2012 7:59 μμ, Παρασκευή 05 Οκτ 2012

  Τουλάχιστον περίεργη αν όχι επικίνδυνη χαρακτηρίζεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η διαρροή της είδησης που μεταδόθηκε νωρίτερα σχετικά με την αντικατάσταση δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΔΟΕ. Η είδηση μάλιστα μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και από έγκυρα οικονομικά sites. Ακόμα περισσότερα ερωτήματα εγείρονται από το γεγονός ότι λίγο αργότερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων "αυτοδιαψεύστηκε", ακυρώνοντας το τηλεγράφημα με την σχετική είδηση.

  Κι όλα αυτά, σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία, δεδομένου ότι έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό τόσο η διαδρομή της περιβόητης λίστας «Λαγκάρντ» που ήταν χαμένη επί 20 μήνες, όσο και το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ βρίσκεται στο στόχαστρο για διαρροή πληροφοριών που αφορά σε πολιτικά πρόσωπα.

  Τα τηλεγραφήματα

  Συγκεκριμένα, στις 17.29 το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι ακυρώνεται το τηλεγράφημα με τίτλο :«Στην αντικατάσταση δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΔΟΕ προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών», με ώρα 4.39 μμ.

  Το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων είχε ως εξής:

  "Στην αντικατάσταση δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΔΟΕ προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της υπηρεσίας.

  Πρόκειται για τον διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων Νίκο Λέκκα και τον επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής Νίκο Παναγιωτόπουλο".

  Σημειώνεται ότι επίσημα από το υπουργείο Οικονομικών δεν υπήρξε η παραμικρή ανακοίνωση.

  Στο κτίριο πάντως της Πειραιώς όπου στεγάζεται το ΣΔΟΕ, επικράτησε αναστάτωση. Tο enikos.gr επικοινώνησε με στελέχη του ΣΔΟΕ μετά το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κ. Λέκκας όσο και ο κ. Παπαγιωτόπουλος βρίσκονται στο γραφείο τους κανονικά, και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές δεν είχαν ενημερωθεί για την αντικατάστασή τους.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα