G.I. SECURITY S.A: Η εταιρεία που «κλειδώνει» την ασφάλεια με… έξυπνες τεχνολογίες – ΒΙΝΤΕΟ

Ασφάλεια, καινοτομία και σύγχρονες τεχνολογίες. Το τρίπτυχο του «μυστικού κωδικού» της G.I. SECURITYS.A. που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφάλειας σε μια εποχή που το συγκεκριμένο ζήτημα είναι από τα σημαντικότερα και οι προκλήσεις στην καθημερινότητά μας μεγάλες. Μια εταιρεία με παρουσία 43 ετών στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς από το 1978 δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, συστημάτων Ασφαλείας, Πυρασφάλειας, Access Control και CCTV στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η G.I. SECURITY S.A. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της CADDX– UTC/CARRIER από το 1988 και ο επίσημος αντιπρόσωπος της OPTEX από το 1986, έχει συνδέσει το όνομά της με την αξιοπιστία και την ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσο μεγάλη διαδρομή στη συγκεκριμένη αγορά, τόσα χρόνια, χωρίς καμία διακοπή.

Αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της, την υψηλού επιπέδου κατάρτιση και τις γνώσεις του προσωπικού της με την προσαρμογή της στις νέες, καινοτόμες τεχνολογίες και εξελίσσεται σε μια επιχειρηματική δύναμη που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της ασφάλειας. Στόχος είναι άλλωστε, η συνεχής αναβάθμιση των παροχών προς τους υφιστάμενους ή υποψήφιους νέους πελάτες (πιστοποιημένους επαγγελματίες), παρέχοντάς τους τις βέλτιστες επιλογές.

Πλέον η G.I. SECYRITY S.A. έχει μπει στη νέα «εποχή» των έξυπνων εφαρμογών, προσθέτοντας άλλο ένα προηγμένο και καινοτόμο προϊόν στο χαρτοφυλάκιό της. Πρόκειται για τις νέες μονάδες της Caddx xGen Connect, οι οποίες σηματοδοτούν το «μέλλον» και το καινούριο τοπίο στους συναγερμούς. Συνεχίζει έτσι, μια παράδοση άνω των 35 ετών με τη σφραγίδα της CADDX, προσφέροντας αφενός στους συνεργάτες της την αίσθηση ότι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και δικαιωμένοι με την επιλογή τους και ότι με τη σειρά τους εκείνοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή μια μονάδα που θα μετατρέψει μία εγκατάσταση σε «έξυπνη εφαρμογή». Εξασφαλίζουν στον τελικό καταναλωτή τη σιγουριά, πως ο προσωπικός του ή εργασιακός του χώρος είναι ασφαλής, αξιοποιώντας την τεχνολογία και όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες μονάδες Caddx xGen Connect.

Ασφαλές «έξυπνο» σπίτι με τις νέες μονάδες Caddx xGen Connect

Οι νέες μονάδες Caddx xGen, υποστηρίζουν από 4 έως και 512 ζώνες, έως 32 partitions και μέχρι 16 κάμερες, με την χρήση μίας και μόνο εφαρμογής. Ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται, όλες τις έξυπνες συσκευές που έχει εγκαταστήσει σπίτι του, μέσω του ενσωματωμένου δέκτη zWave στις νέες μονάδες της G.I. SECURITY S.A. Τα πλεονεκτήματα των νέων μονάδων όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να έχει τον έλεγχο του συναγερμού στα χέρια του, αφού μπορεί να προγραμματίσει να ανάβουν τα φώτα του χώρου του μόλις εντοπίζεται εισβολή και εφόσον συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων, να υπάρχει άμεση επέμβαση.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ζωντανό video από το σημείο της παραβίασης και ειδοποίηση για το συμβάν, έτσι ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεται, τι συμβαίνει στο χώρο του, στον οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει σενάρια, όπως για παράδειγμα τη ρύθμιση του φωτισμού και να διαχειριστεί τις κάμερες ανάλογα με την περίσταση.

Σημαντικό, είναι και το γεγονός πως η G.I. SECURITY S.A. έχει μεριμνήσει και για όσους πελάτες διαθέτουν ένα σύστημα της σειράς CADDX NX (προηγούμενη σειρά), καθώς ο εγκαταστάτης τους μπορεί να αναβαθμίσει τον υπάρχοντα εξοπλισμό τους με τις νέες μονάδες Caddx xGen Connect, αλλάζοντας μόνο την πλακέτα και κρατώντας τα ίδια περιφερειακά. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν πλέον ένα “έξυπνο” σπίτι και θα μπορούν να ελέγξουν όλες τις συσκευές από μια εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις που μπορεί να λαμβάνει ο χρήστης στο smartphone του, είναι εξίσου σημαντικές καθώς μπορεί να λάβει σχετικό μήνυμα, όταν τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι, αλλά ακόμη και να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση μέσω εικόνας και video, τι συμβαίνει στους εσωτερικούς χώρους. Ειδικά όσοι έχουν παιδιά, άτομα τα οποία χρήζουν μίας αυξημένης προσοχής (ηλικιωμένοι, άτομα με Alzheimer, κ.τ.λ.) ενδεχομένως να επιθυμούν να κλειδώσουν τις πόρτες του σπιτιού τους, έτσι ώστε όλοι όσοι βρίσκονται εντός του προστατευόμενου χώρου, να είναι ασφαλείς. Αυτό πλέον είναι εύκολο, μέσω της σχετικής εφαρμογής από το smartphone του χρήστη.

Επιπροσθέτως, το νέο σύστημα Caddx xGen Connect ενοποιεί όλες τις έξυπνες συσκευές, τις κάμερες, αλλά και το συναγερμό σε μια δωρεάν κοινή πλατφόρμα, η οποία είναι η Ultrasync+ της CADDX και έτσι δεν θα χρειάζεται ο χρήστης να έχει ξεχωριστή εφαρμογή για κάθε συσκευή που επιθυμεί να ελέγξει, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Όσον αφορά στις προγραμματισμένες ενέργειες που μπορεί να ορίσει ο κάτοχος του συστήματος ασφαλείας, μέσω του Geo-Fencing, αναγνωρίζει το πότε πλησιάζει στο σπίτι και έτσι ξεκινούν να εκτελούνται προγραμματισμένες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα να ενεργοποιηθεί ο κλιματισμός σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, να ανοίξουν τα φώτα στο σπίτι, να ανοίξουν ή να κλείσουν οι κουρτίνες και τα ρολά. Ο προγραμματισμός αυτός φυσικά μπορεί να ενεργοποιηθεί και σε συγκεκριμένη ώρα, όπως για παράδειγμα να κλειδώσουν οι πόρτες του σπιτιού στις 22:00, να σβήσουν τα φώτα στις 23:00 και να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία στο θερμοστάτη για τον κλιματισμό. Επίσης, μπορεί να οπλίσει ο συναγερμός αυτόματα σύμφωνα με την τοποθεσία του, όταν απομακρυνθεί από το σπίτι, γνωρίζοντας πως πλέον ο χώρος του είναι ασφαλής και να ορίσει ο χρήστης διαφορετικό φωτισμό ανάλογα με την κατάσταση του συναγερμού.

Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα ασφαλείας της CADDX εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την G.I. SECURITY S.A. και φέρουν ειδικό αυτοκόλλητο γνησιότητας με σειριακό αριθμό σε εμφανές σημείο του προϊόντος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ