Επίδομα 534 ευρώ: Αυτοί είναι οι νέοι δικαιούχοι για Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Οι προϋποθέσεις χορήγησης

Το επίδομα των 534 ευρώ για Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021 θα λάβουν και άλλες, ειδικές κατηγορίες εργαζομένων. Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και μεταξύ άλλων περιγράφει και τις προϋποθέσεις χορήγησής του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν να υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις στο Πληροφοριακό Σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ”. Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων που είναι δικαιούχοι είναι οι εξής:

α) Οι φορτοεκφορτωτές, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Β’ Φορτοεκφορτωτών, Λιμένα και Ξηράς του Εθνικού Μητρώου Φορτοεκφορτωτών (ΕΜΦ), καθώς και οι φορτοεκφορτωτές που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Α’ (ΕΜΦ).

β) Τα ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων του ν. 4430/2016 (Α’ 205), που είναι εγγεγραμμένοι στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

γ) Οι προπονητές καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ενεργά μέλη σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που είναι κατα-χωρημένοι στο Μητρώο μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

δ) Οι δασεργάτες – ρητινοσυλλέκτες που δεν έλαβαν το ειδικό εποχικό βοήθημα του άρθρου 22 του ν. 1836/1989 (Α’ 79) για το έτος 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ