«Δώρο» έως και 50.000 ευρώ σε αυτοπασχολούμενους – Ασφαλιστές, πορτιέρηδες, γραφεία συνοικεσίων στους δικαιούχους

Ασφαλιστές, γραφεία συνοικεσίων, υπηρεσίες στολισμού εκκλησιών και τρυπήματος δέρματος (piercing), αχθοφόροι, πορτιέρηδες και παρκαδόροι, μπορούν μεταξύ πολλών άλλων- να διεκδικήσουν δωρεάν επιδότηση έως και 50.000 ευρώ: Στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό προστέθηκαν και νέοι ΚΑΔ.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Ανοίγει η «ομπρέλα» των δικαιούχων του Προγράμματος για την «ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19», της Περιφέρειας Αττικής. Έπειτα από προσπάθειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα διατεθούν επιπλέον 50 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν έως και 9 εργαζομένους, αλλά και για τους αυτοαπασχολούμενους.

Νέα παράταση για τα 50.000 ευρώ

Ειδικότερα, τροποποιείται το υφιστάμενο πρόγραμμα των 200 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Αττικής, με ακόμη 50 εκατ. που θα χορηγηθούν σε αυτοαπασχολούμενους και πολύ μικρές επιχειρήσεις, όπως αυτές περιγράφονται σε σχετική λίστα την οποία παραθέτει σε επόμενη ενότητα το enikonomia.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ