Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για 700 εργαζομένους από την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών – Τι περιλαμβάνει

Πρόσκληση σε 700 εργαζομένους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα – ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης- να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Διαχείριση επιβατικού κοινού και οργάνωση μεταφορικού έργου” απευθύνει η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (Ο.Σ.Μ.Ε) ως δικαιούχος φορέας της πράξης «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα των Επιβατικών & Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

– Πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης διάρκειας 148 ωρών (e-learning)

– Εκπαιδευτικό επίδομα 5 € ανά ώρα κατάρτισης

– Πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024, σε αντιστοιχία με τα Εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παρακολουθήσουν.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής:

Για περισσότερες πληροφορίες (Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, Κριτήρια Επιλογής Ωφελουμένων κ.λπ.) επικοινωνήστε στο: 2105226057, [email protected] ή επισκεφτείτε την πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος http://katartisi.osme.org.gr/ στην οποία και μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής σας έως τις 30/07/2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ