Νέες επίκαιρες οικονομικές προτάσεις προς τον πρωθυπουργό από τις μεγάλες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και το “Νέο Ρεύμα-Νέο Όραμα”

Ανοιχτή επιστολή με νέες επίκαιρες οικονομικές προτάσεις προς τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς και τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από τις μεγάλες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και το “Νέο Ρεύμα-Νέο Όραμα”.

Στην επιστολή την οποία υπογράφουν οι κ.κ. Κ. Ζήσης, Χ. Μπόγιας, Μ. Ναξιάδης, Ε. Νικολαΐδου, Ν. Φιλίππου, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι “αν δεν πάρουμε ριζικά μέτρα, θα είναι αναγκαίο ένα “νέο μνημόνιο” ή “χαλαρή συμφωνία” με μειώσεις μισθών και άλλων μέτρων λιτότητας. Τα αδιέξοδα είναι μπροστά. Τα λουκέτα και η ανεργία θα εκτοξευτούν! Χρειάζεται ενίσχυση της προσφοράς και της ζήτησης. Να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις, οι θέσεις εργασίας και οι άνεργοι”.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις νέες επίκαιρες προτάσεις από τις μεγάλες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και από το “Νέο Ρεύμα-Νέο Όραμα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ