Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην έκθεση ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2019

H DUROSTICK συμμετείχε στην έκθεση ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2019, που διεξήχθη από την Παρασκευή 1η έως και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.Καταστηματάρχες απ’ όλη την Ελλάδα, τίμησαν τη DUROSTICK με την παρουσία τους και ενημερώθηκαν για νέα και καινοτόμα προϊόντα καθώς και σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και προώθησης που αφορούν την εμπορική τους δραστηριότητα.

Οι άνθρωποι της DUROSTICK ενημέρωσαν, επίσης, τον τεχνικό κόσμο που επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρείας και έδωσαν ουσιαστικές λύσεις σε κάθε ανάγκη επισκευής, ανακαίνισης, διακόσμησης αλλά και νέας κατασκευής.

Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα συστήματα πολυουρίας της εταιρίας ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε το επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, δύο συστατικών, νέας γενιάς, WATERPROOF 500 αλλά και η υψηλής αντοχής, έγχρωμη πολυασπαρτική βαφή πισίνας αλειφατικής πολυουρίας δύο συστατικών, νέας γενιάς, WATERPROOF 600.

Οι εφαρμογές που πραγματικά ενθουσίασαν τους επισκέπτες του περιπτέρου δεν ήταν άλλες από τις ζωντανές εφαρμογές των χαλαζιακών αδρανών διαφόρων κοκκομετριών QUARTZ DECO της DUROSTICK, που κοσμούσαν το περίπτερο. Tα QUARTZ DECO, τα φυσικά χαλαζιακά αδρανή, σε διάφορες κοκκομετρίες (0,7mm – 8mm), αποχρώσεις και σχήματα, για εφαρμογή σε διακοσμητικές επιστρώσεις και κατασκευές, έχουν πλήθος αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών εφαρμογών σε δάπεδα και τοίχους.

Με την ανάμειξή τους με την εποξειδική συνδετική ρητίνη QUARTZ DECO EPOXY, είναι ιδανικά για τη δημιουργία αντιολισθηρών χαλαζιακών δαπέδων υψηλής αισθητικής που αντέχουν στην τριβή και τη φθορά που προκαλείται από τη διέλευση πεζών και οχημάτων.Με την ανάμειξή τους σε κοκκομετρίες από 0,7mm έως 2mm με την υβριδική ρητίνη QUARTZ DECO HYBRID, είναι ιδανικά για εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες, για τη δημιουργία γρανιτοσοβάδων υψηλής αισθητικής και αντοχής.Τέλος, οι επισκέπτες του περιπτέρου ενημερώθηκαν και για τα ειδικά εργαλεία προώθησης και τα μέσα που η DUROSTICK παρέχει στους συνεργάτες της (καταστήματα, επαγγελματίες του οικοδομικού κλάδου, εφαρμοστές, Diyers, κ.ά.), με στόχο την πληρέστερη επικοινωνία των προϊοντικών λύσεων που προσφέρουν στο εκάστοτε κοινό τους.

Η έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση » εδώ και 25 περίπου χρόνια βρίσκεται σε κοινή πορεία με ολόκληρο τον κλάδο και φέρνει σε επαφή άμεσα ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, που ανταλλάσσουν απόψεις, μελετούν από κοινού τις κινήσεις τους, αναβαθμίζουν ή δημιουργούν τις συνεργασίες τους. Αποτελεί μία δυναμική επενδυτική ευκαιρία, ένα μοχλό οικονομικής ανάπτυξης που προωθεί την εξέλιξη κάθε εταιρείας με τρόπο άμεσο και ουσιαστικό. Η DUROSTICK πιστή στο ραντεβού της με το εμπορικό της δίκτυο, τον τεχνικό κόσμο αλλά και τους ιδιώτες καταναλωτές των προϊόντων της, ενημερώνει με συνέπεια και συνέχεια, όπου χτυπάει η καρδιά της αγοράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ