Τσακαλώτος: Νομίζω ότι η πολιτική συμφωνία θα κλείσει – ΒΙΝΤΕΟ

Για το περιεχόμενο της απόφασης του Eurogroup ενημέρωσε την Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος θα μιλήσει σε επόμενες συνεδριάσεις επί του προϋπολογισμού, ενημέρωσε όμως σήμερα τη Βουλή για τις αποφάσεις της περασμένης Δευτέρας.

«Όπως όλες οι διαπραγματεύσεις τον τελευταία καιρό, τίποτα δεν είναι συμφωνημένο μέχρι όλα να είναι συμφωνημένα» επεσήμανε ο κ. Τσακαλώτος στην αρχή της ομιλίας του και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια εξαίρεση σ’ αυτό, είναι τα βραχυπρόθεσμα μέτρα. Δηλαδή από το Eurogroup,  η απόφαση αυτή είναι οριστική».  

«Νομίζω ότι και η πολιτική συμφωνία θα κλείσει» είπε ο κ. Τσακαλώτος ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση και για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Παράλληλα επανέλαβε την «ελληνική θέση ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε περισσότερα μέτρα για να εφαρμοστούν το 2019 και το 2020 όπως ζητά το ΔΝΤ». Σημείωσε επίσης πως είναι περισσότεροι οι παίκτες που θέλουν λύση. «Να μην υπάρχει αίσθηση δράματος» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημητρίου: Η αύξηση της φορολογίας δεν μας καθιστά λιγότερο ανταγωνιστικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Μπακογιάννη: Οι πιθανότητες ο κ. Τσίπρας να διαλέξει ηρωική έξοδο είναι μεγάλες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ