Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ψηφίσθηκε το καλύτερο αεροδρόμιο στην κατηγορία του

Ως το καλύτερο αεροδρόμιο στην κατηγορία του (4-20 εκατ. επιβάτες) ψηφίσθηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις αεροπορικές εταιρείες στο 22ο παγκόσμιο συνέδριο, World Routes 2016, που έγινε στο Τσενγκντού της Κίνας.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανήκει στα πιο πολυβραβευμένα αεροδρόμια παγκοσμίως στην ιστορία του θεσμού των World Routes, με 16 συνολικά διακρίσεις τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Στον θεσμό των Routes, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.

«Η καμπάνια μας με τίτλο “Aviation Marketing Delivered in a Novel way”», ανέφερε η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, «εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μας να σχεδιάζουμε συνεχώς καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, να αναλύουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας και να προσαρμόζουμε, αντίστοιχα, τη στρατηγική μας.

Πιστεύουμε πως, με αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας και συμβάλλουμε στην προώθηση της Αθήνας, ως ενός από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς».

ΠΗΓΗ: Enikonomia.gr

Διαβάστε επίσης:

Κατασχέθηκαν 306 κιλά κάνναβης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ρεπορτάζ της Daily Mail για τους επικίνδυνα περίεργους τουρίστες στο αεροδρόμιο της Σκιάθου – ΒΙΝΤΕΟ

Αυστρία- Ταξίδεψε αεροπορικώς κουβαλώντας όργανα του άνδρα της μέσα στη βαλίτσα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ