Πρόεδρος του ΣΕΒ: Θετικό με προϋποθέσεις το αποτέλεσμα του Eurogroup

Το αποτέλεσμα του χθεσινού Eurogroup αποτίμησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεόδωρος Φέσσας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

«Υπάρχει σαφώς μια αισιόδοξη προσέγγιση ότι το αποτέλεσμα αίρει την αβεβαιότητα του παρελθόντος και μας δίνει την προοπτική στο μέλλον, αν υπάρξουν και κάποιες προϋποθέσεις, να ξαναγυρίσει η χώρα σε πιο αισιόδοξες προοπτικές» σχολίασε ο κ. Φέσσας.

Αναφερόμενος στις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρξουν προκειμένου να επιτευχθεί η ανάταξη της οικονομίας ο κ.Φέσσας επεσήμανε ότι «εκτός από την πολιτική σταθερότητα, η οποία νομίζω ότι με τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίζεται, είναι να υπάρξει ένα σωστό κλίμα ως προς τις επιχειρήσεις και την ιδιωτική πρωτοβουλία.»  

«Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν μαζί και ταυτόχρονα: πιο φιλοεπιχειρηματική στάση από την πολιτεία, μεγαλύτερη δυνατότητα διαλόγου ώστε σε καθημερινή βάση να μπορούμε βλέπουμε τι φταίει και τι μπορεί να κάνει η χώρα μας, σε διάφορους τομείς ώστε να προκαλέσουμε και να προσκαλέσουμε επενδύσεις στην Ελλάδα» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Οι τρεις “κόκκινες” κάρτες από την τρόικα στον νέο ασφαλιστικό νόμο

H εγκύκλιος για τους νέους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά από την 1η Ιουνίου

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ