Ο Κατρούγκαλος για το ασφαλιστικό των δημοσιογράφων

«Για ‘μένα ήταν θέση αρχής η ενσωμάτωση του ταμείου κύριας σύνταξης των δημοσιογράφων στον ενιαίο φορέα» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήταν δυνατόν όλοι οι Έλληνες να είναι σε έναν φορέα ασφάλισης και οι δημοσιογράφοι να είναι χώρια. Είχα πει όμως ότι το αγγελιόσημο ειδικά ως πόρο του ΕΔΟΕΑΠ, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος με νύχια και με δόντια να το προστατεύσουμε. Γιατί; Γιατί το αγγελιόσημο μοιράζει τη διαφημιστική δαπάνη και βοηθάει μικρά και μεσαία έντυπα σε όλη την Ελλάδα να παραμείνουν ζωντανά» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Θα πρέπει να επεκτείνουμε το αγγελιόσημο και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Τώρα η μεγάλη διαφήμιση είναι εκεί, δεν είναι στα παραδοσιακά μέσα. Και μια που δεν μπορούμε με νόμο να το συντηρήσουμε, με συμφωνία δική σας, των εργοδοτών και των εργαζομένων να την αποτυπώσουμε σε μια συλλογική σύμβαση εργασίας» σημείωσε ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς αν διαγράφεται κάποια λύση σε ό,τι αφορά το αγγελιόσημο, απάντησε: «Ελπίζω ναι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλου: Το 85% των αγροτών δηλώνει κάτω από 5.000 εισόδημα – ΒΙΝΤΕΟ

Κατρούγκαλος: Δεν θα γίνουν ομαδικές απολύσεις

Οι 10 φόροι – σοκ που φέρνει το νέο πολυνομοσχέδιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ