Το Βέλγιο θέλει Κρήτη

Αφιέρωμα στις φυσικες ομορφιές, τα αξιοθέατα και την γαστρονομία της Κρήτης ετοιμάζει η κρατική βελγική Τηλεόραση RTBF ενώ ήδη συνεργείο του καναλιού βρίσκεται αυτές της ημέρες στο νησί και πραγματοποιεί τα γυρίσματα.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενδυναμώσει την τουριστική κίνηση και να συμβάλλει στην βελτίωση του αρνητικού κλίματος το οποίο υπάρχει κυρίως στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι επίσης να διασφαλιστεί η εικόνα της Κρήτης ως ένας ήσυχος και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε όλη την Κρήτη προβάλλοντας τα αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές και την κρητική διατροφή. Η τηλεοπτική ομάδα έχει επισκεφθεί τα Χανιά, το Ρέθυμνο, τις Αρχάνες, τον Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα, την Σπιναλόγκα και θα καταλήξει στα Σφακιά.

Τα γυρίσματα θα προβληθούν τον Μάιο του 2012, στην δημοφιλή εκπομπή της RTBF “Question d’ argent” η οποία όπως επισημάνθηκε από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς, που ήταν παρόντες, έχει τεράστια ακροαματικότητα στο Βέλγιο καθώς και στις γαλλόφωνες χώρες.    Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ