Αttica Bank: Κλήρωση 20 προπληρωμένων καρτών στο Athens Metro Mall

Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης Χρημάτων της Attica Bank τοποθετήθηκε στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου  Athens Metro Mall στο πλαίσιο  της ευρύτερης συνεργασίας τράπεζας με το εμπορικό κέντρο.

Στο ΑΤΜ θα μπορούν να εξυπηρετούνται τόσο οι πελάτες της Attica Bank όσο και αυτοί των άλλων Τράπεζων.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, αύριο Σάββατο 5 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί  εκδήλωση στους χώρους του εμπορικού κέντρου.

Σκοπός της εκδήλωσης θα είναι, αφενός να ενημερωθεί το κοινό για το νέο σημείο εξυπηρέτησης (ΑΤΜ) της Attica Bank στους χώρους του εμπορικού κέντρου, αφετέρου για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της προπληρωμένης κάρτας Attica Prepaid Card Visa.

Με την ευκαιρία αυτή θα γίνει κλήρωση 20 προπληρωμένων καρτών Attica Prepaid Card Visa, αξίας €100 εκάστη.

Οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν μέσω του internet site της Attica Bank www.atticabank.gr , με email και τηλεφωνική επικοινωνία.

Η Attica Prepaid Card Visa είναι μία προπληρωμένη κάρτα ο κάτοχος της οποίας μπορεί να κάνει συναλλαγές σε εμπορικές επιχειρήσεις και το διαδίκτυο, ορίζοντας ο ίδιος το ποσό της φόρτισης της κάρτας. Η χρήση της παρέχει ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 έως τις 20.00 στο χώρο του ισογείου του εμπορικού κέντρου, στο οποίο θα υπάρχει stand της Τράπεζάς μας.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ