Κατρούγκαλος: Παρά τις αντιδράσεις τα μέτρα μας είναι υπέρ της κοινωνίας – ΒΙΝΤΕΟ

“Πάμε μπροστά με βάση τις αρχές της μεταρρύθμισης για ένα δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα που θα βασίζεται στους κανόνες της ισονομίας αλλά και της κοινωνικής δικαιοσύνης” δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μετά το τέλος της συνάντησης με τους επιστημονικούς φορείς.

Ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία παράλληλα με την διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο.  “Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρή διαπραγμάτευση,  ξέρουμε όμως ότι παρά τις αντιδράσεις τα μέτρα μας είναι υπέρ της κοινωνίας”, είπε. “Με την υποστήριξη της κοινωνίας θα έχουμε νίκη και στη διαπραγμάτευση”, επισήμανε και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στις «κόκκινες» γραμμές της, 

Ο υπουργός Εργασίας σημείωσε επίσης: “H κατάθεση του νομοσχεδίου θέλουμε να γίνει το συντομότερο δυνατό γιατί από αυτή εξαρτάται η πρώτη αξιολόγηση και από εκεί και μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους”.

“Θέλουμε να ελπίζουμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο όχι απλώς θα έχουμε τελειώσει με το ασφαλιστικό αλλά θα έχουν μπει οι βάσεις για την πρώτη αξιολόγηση” πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος: Υπάρχουν και δικηγόροι που φοράνε γραβάτες Armani και Dior – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ