Η ατάκα του Μοσκοβισί για τον Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε ο Πιερ Μοσκοβισί στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

“Τo grexit για μένα ήταν παράλογο. Πάντα πίστευα ότι θα πετυχαίναμε συμφωνία. Κάποιες στιγμές ένιωσα ενοχλημένος. Έλεγα ουφ δεν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει, χάνουμε χρόνο, σπαταλάμε ενέργεια.  Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα εξαντλημένος με…” είπε ο Επίτροπος Οικονομκών Υποθέσεων ενώ όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει εάν ένιωσε εξαντλημένος από τον κ. Βαρουφάκη, είπε: “Αγαπώ το θέατρο, πολύ…”

“Είναι έξυπνος τρόπος είχαμε μια καλή ανταλλαγή απόψεων, αλλά αυτό που χρειαζόταν δεν ήταν να σχολιάζεις αλλά να βρίσκεις λύσεις. Είναι ξεκάθαρο πως υπήρχαν δυσκολίες εκείνη την περίοδο. Μετά συνεργαστήκαμε με τον κ. Τσακαλώτο. Πρέπει να πω πως άλλαξε το κλίμα για την Ελλάδα στο Εurogroup. O Bαρουφάκης είναι πολύ έξυπνος όμως κάποιες στιγμές πρέπει να κάνεις πράγματα , να βρίσκεις συμφωνίες” πρόσθεσε ο Πιερ Μοσκοβισί. 

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Κλάους Ρένγλινγκ για “Τσίπρα νο1” και “Τσίπρα νο2” σημείωσε: “Πάντα υπάρχουν δύο. Υπήρχε Μιτεράν νο1 και Μιτεράν νο2. Όπως κάποτε υπήρχε Μοσκοβισί νο1 και νο2. Έχουμε πρόσωπα. Αυτό που ξέρω είναι πως το να δουλεύεις σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, το να δουλεύεις με την κυβέρνηση σήμερα, είναι πολύ ευκολότερο”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Βαρουφάκης: Ο Ολάντ δεν είναι φίλος της Ελλάδας

Τι απαντά ο Βαρουφάκης για τη θέση της… γερμανικής καγκελαρίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ