Αλεξιάδης: Δεν τελείωσε η διαπραγμάτευση

«Δεν έχει παγώσει τίποτα στο υπουργείο Οικονομικών. Δουλεύουμε κανονικά» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Realfm 97,8.

«Δεν έχουμε αφήσει την προεκλογική περίοδο να επηρεάσει στο παραμικρό τη λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Ίσα ίσα θα ενταθούν οι προσπάθειες και θα ενταθεί και η όλη προετοιμασία για την υλοποίηση της συμφωνίας» σημείωσε, προσθέτοντας πως:

«Σε λίγο καιρό θα έρθουν εδώ να μας αξιολογήσουν. Αν λοιπόν αυτά που έχουμε συμφωνήσει, δεν τα έχουμε υλοποιήσει, στην αξιολόγηση δεν θα πάρουμε καλό βαθμό. Άρα θα έχουμε πρόβλημα στη χρηματοδότηση και θα είμαστε πάλι μία από τα ίδια».

Ο κ. Αλεξιάδης, διευκρίνισε στη συνέχεια ότι: «Για το 2016 –για να δώσουμε και τη διάσταση σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της συμφωνίας, υπάρχουν πράγματα τα οποία ακόμη μπορούν να συζητηθούν (…) Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του τι πρόκειται να αλλάξει, θα το κουβεντιάζουμε με τους θεσμούς. Δεν τελείωσε. Είναι μια συνεχής διαδικασία η διαπραγμάτευση».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Τελεσίγραφο στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Μητρόπουλο

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ