Μάρδας: Το δημοσιονομικό όφελος θα υπολογιστεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Το δημοσιονομικό όφελος θα υπολογιστεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα ανακοινωθεί, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Δημήτρης Μάρδας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου νωρίτερα συμμετείχε στη σύσκεψη για την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης, καθώς και τη μείωση των αποζημιώσεων των υπουργών, των διοικητών ΔΕΚΟ και των προέδρων των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών.

Ο κ. Μάρδας ανέφερε ότι «συζητήσαμε διάφορα θέματα που έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και την προετοιμασία που έχουμε ενόψει του κλεισίματος τη συμφωνίας, όπως επίσης συζητήσαμε και διάφορα άλλα ζητήματα που έχουν σχέση γενικότερα με τη δημιουργία θετικών προσδοκιών που συνδέονται με την αναπτυξιακή πορεία της χώρας».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα κλείσει η διαπραγμάτευση, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως αυτά τα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτοί που συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή της διαπραγμάτευσης και ότι τις λεπτομέρειες για το πώς τρέχει η διαπραγμάτευση τις γνωρίζει μόνο ο κ. Σταθάκης και ο κ. Τσακαλώτος.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Κατάργηση αφορολόγητου βουλευτών και μείωση αμοιβών της κυβέρνησης

Γεροβασίλη: Σκέψη για εκλογές δεν υπάρχει

Νέα μαραθώνια συνάντηση Τσακαλώτου-Σταθάκη με τους δανειστές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ