Μοσκοβισί: Απομένει λίγος χρόνος για να αποφύγουμε τα χειρότερα – ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση «να επανέλθει σοβαρά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» απηύθυνε ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά από τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο κ. Μοσκοβισί υπογράμμισε ότι η συμφωνία με την Ελλάδα είναι δύσκολη αλλά εφικτή και αναγκαία και σημείωσε ότι η Κομισιόν, ο πρόεδρος Γιούνκερ και όλη η ομάδα «είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε νυχθημερόν για να φτάσουμε σε συμφωνία».

«Ήταν δύσκολη η συνάντηση σήμερα. Συζητήσαμε με την ελληνική κυβέρνηση με στόχο να υπάρξει σταθερότητα και ευημερία και για να γίνει ικανή η Ελλάδα να παράξει ανάπτυξη και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας», τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί και συμπλήρωσε:

«Η χώρα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στη ζώνη του ευρώ».

«Έχουν γίνει προτάσεις από τους θεσμούς προς την Ελλάδα που ήταν εύλογες. Δεν χρειάζεται να γίνει λόγος για θυσίες ή υπερβολικές περικοπές. Περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες δεν διατυπώθηκαν ούτε σήμερα», επεσήμανε.

«Η μπάλα βρίσκεται και παραμένει στην ελληνική πλευρά. Η κατάσταση είναι δύσκολη και ανησυχητική. Μας απομένει λίγος χρόνος για να αποφύγουμε τα χειρότερα» είπε ο Πιέρ Μοσκοβισί.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA 

 

Διαβάστε επίσης:

Καμία συμφωνία στο Eurogroup – ΤΩΡΑ

Ντάισελμπλουμ: Δυστυχώς έχει γίνει πολύ μικρή πρόοδος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ