Politico: Λίστα μεταρρυθμίσεων υπό ευρω-πίεση

Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο η ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων θα γίνει αποδεκτή από τους εκνευρισμένους πιστωτές, σχολιάζει άρθρο γνώμης στη διαδικτυακή πύλη Politico.

Με τίτλο «Οι Έλληνες επεξεργάζονται μεταρρυθμίσεις υπό την πίεση της Ευρωζώνης» και υπότιτλο «Η ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζει ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων, το άρθρο επισημαίνει πως «τα βήματα αυτά ενδέχεται να μην είναι αρκετά για να απελευθερώσουν κρίσιμα κεφάλαια από το πακέτο διάσωσης».

Αναφέρει επίσης ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει παρουσιάσει ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων με στόχο την αποδέσμευση μέρους της δόσης, αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο τα μέτρα αυτά θα γίνουν αποδεκτά τόσο από τους ολοένα και πιο εκνευρισμένους πιστωτές, όσο από το ελληνικό εκλογικό σώμα.

Στη φωτογραφία ο Α. Τσίπρας στη Βουλή με τη φωτογραφία του Σταύρου Παπασταύρου, “δεξί χέρι” του Αντώνη Σαμαρά, στενού συμβούλου στις συναντήσεις με τους πιστωτές, με ιδιαίτερη… συμβολή στη διαδικασία για το “κούρεμα” Νο 2 μετά το PSI, την λεγόμενη “επαναγορά ομολόγων”, το όνομα του οποίο βρίσκεται στη “λίστα Λαγκάρντ” για έρευνα 5 εκατ. ευρώ.

Δείτε επίσης:

Λαφαζάνης: Δεν θα αποδεχθούμε συμφωνία που επαναφέρει μνημόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Βαρουφάκης: Όχι μείωση σε επικουρικές, όχι στην αύξηση ΦΠΑ

Μοσκοβισί: Τα ίδια προβλήματα με ή χωρίς Βαρουφάκη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ