Ο Βαρουφάκης διαψεύδει: Δεν με είπαν “τζογαδόρο” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Euronews διέψευσε το δημοσίευμα του Bloomberg σχετικά με τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε στο Eurogroup όπως «ερασιτέχνης» και «τζογαδόρος».

“Υπάρχει μεγάλη απόκλιση από αυτά που ακούτε στον Τύπο με την πραγματικότητα. Είμαστε ενήλικες και συνάδελφοι. Σεβόμαστε και συμπαθούμε ο ένας τον άλλον” απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης αν και παραδέχτηκε ότι υπήρχε ένταση.

Στην ερώτηση αν κάποιος από τους συναδέλφους του, στο Eurogroup, αναφέρθηκε σε Σχέδιο Β’ σε περίπτωση που αποτύχουν οι συνομιλίες, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: « Είναι αλήθεια ότι κάποιος από τους συναδέλφους μου στο Eurogroup, ακούσια, ενδεχομένως από θυμό αναφέρθηκε σε αυτό. Η άμεση απάντησή μου ήταν να πω ότι δεν υπάρχει Σχέδιο Β’, δεν μπορεί να υπάρξει Σχέδιο Β’ και η οποιαδήποτε αναφορά σε Σχέδιο Β’ είναι καταφανώς αντιευρωπαϊκή και εν τέλει είναι εναντίον των συμφερόντων της συγκεκριμένης χώρας, που εκπροσωπείται από τον συγκεκριμένο συνάδελφο».

Δείτε το βίντεο του Euronews

Διαβάστε επίσης

Βαρουφάκης: Κάποιος συνάδελφος στο Eurogroup από θυμό αναφέρθηκε σε Σχέδιο Β’

Το σκίτσο που ανέβασε ο Βαρουφάκης μετά το Eurogroup – ΦΩΤΟ

Δημοσιογράφος του Bloomberg: Ψάχνοντας μελανιές πάνω στον Βαρουφάκη

Χαρακτήρισαν «τζογαδόρο» και «ερασιτέχνη» τον Βαρουφάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ