Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει δημοσίευμα του Spiegel

“Το σημερινό δημοσίευμα του Spiegel εντάσσεται στην προσπάθεια παραπληροφόρησης στην οποία επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες ορισμένα ξένα ΜΜΕ” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, διαψεύδοντας αναφορές που αποδίδονται στον γενικό γραμματέα Νίκο Θεοχαράκη, ο οποίος φέρεται να χαρακτήρισε «τελείως ανίκανα» τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών.

“Ο κ. Θεοχαράκης δεν χαρακτήρισε ποτέ τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών με τη φράση που του αποδίδεται. Αντίθετα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης του Euro Working Group, αναφέρθηκε σε αυτά λέγοντας ότι περιλαμβάνουν «κορυφαία στελέχη και με εντυπωσιακές ικανότητες» (top-notch people with impressive skills).

Σχετικά με την αναφορά στην 9η Απριλίου, το Υπουργείο Οικονομικών παραπέμπει σε σχετική ανακοίνωση για χθεσινό δημοσίευμα του Reuters.

Όσο για τα περί ανάκλησης του προσωπικού του ΔΝΤ, θυμίζουμε ότι υπάρχει και το Πάσχα τον Καθολικών καθώς και η προγραμματισμένη διάσκεψη του ΔΝΤ σε λίγες ημέρες” αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Spiegel: Αποχωρούν οι υπάλληλοι του ΔΝΤ από την Αθήνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ