Θεσσαλονίκη-Το πασχαλινό ωράριο της αγοράς

Σε πασχαλινούς ρυθμούς εισέρχεται, από τις 2 Απριλίου 2015, η αγορά της Θεσσαλονίκης, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν σε καλύτερο τζίρο, μετά την απογοητευτική περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, με αφορμή την ανακοίνωση του πασχαλινού ωραρίου της αγοράς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) Παντελής Φιλιππίδης ευχήθηκε να ληφθούν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα που θα δώσουν ώθηση στην πραγματική οικονομία.

Ο κ. Φιλιππίδης επισήμανε πως η αγορά βρίσκεται σε “τεράστια καθίζηση, ύστερα και από την απογοητευτική περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων”, χαρακτήρισε “ήρωες” τους καταστηματάρχες που παραμένουν στο χώρο και εκτίμησε πως “τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο εξής”.

Το πασχαλινό ωράριο της αγοράς

Βάσει της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το προτεινόμενο ωράριο κατά την πασχαλινή περίοδο, έχει ως εξής: στις 2 και 3 Απριλίου 2015 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 4 Απριλίου θα κλείσουν τρεις ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το απόγευμα, και την Κυριακή των Βαΐων προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11πμ έως τις 6 μμ.

Τη Μεγάλη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα (6 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (9 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το απόγευμα.

Το Μ. Σάββατο (11 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 15 Απριλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ