Επιστολή Γιούνκερ στον Βαρουφάκη – Άγνοια δηλώνει η Κομισιόν

Τις προτάσεις του στην ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με επιστολή την οποία μετέφερε ο εκπρόσωπος της Ε.Ε. στην τρόικα Ντέκλαν Κοστέλο στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση αναμένεται να μεταβεί στο έκτακτο Eurogroup με ένα «πακέτο» πέντε σημείων και με στόχο να υπάρξει μια συμφωνία στο επόμενο Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου για να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος έως το τέλος Αυγούστου για τη διαμόρφωση ενός νέου συμβολαίου που θα αντικαταστήσει το μνημόνιο.

Πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κληθείς σήμερα στις Βρυξέλλες να σχολιάσει σχετικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποστολή επιστολής προς την Αθήνα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα σε σχέση με την ύπαρξη ανάλογης επιστολής.

Επισήμανε δε εκ νέου ότι οι διαβουλεύσεις της Επιτροπής τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη είναι συνεχής και ότι προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

ΥΠΟΙΚ: Με κάθε μέσο ο έλεγχος για τη φοροδιαφυγή

Ομπάμα: Ελπίζουμε να ανακάμψει η Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης  

Βαρουφάκης: Καμία σύγκρουση – ΒΙΝΤΕΟ

Οι πέντε “κόκκινες” γραμμές της Ελλάδας στο Eurogroup

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ