Ο Τέρενς Κουίκ για τους επιχειρούντες στη Θράκη

Ο Τέρενς Κουίκ για τους επιχειρούντες στη Θράκη

«Όσο υπάρχει κυβέρνηση συνδεδεμένη με μνημόνια οι επιχειρούντες στη Θράκη δεν θα δουν καλύτερες μέρες», ανέφερε μεταξύ αλλων, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και  επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ”, ο Τέρενς  Κουίκ.

«Όσο υπάρχει κυβέρνηση συνδεδεμένη με μνημόνια, που στέλνει εξευτελιστικά υπουργούς στο Παρίσι για να διαπραγματευτούν με την τρόικα ψίχουλα για τον προϋπολογισμό και έχει πρωθυπουργό να ικετεύει την Μέρκελ για την δική του πολιτική επιβίωση, οι επιχειρούντες στη Θράκη δεν θα δουν καλύτερες μέρες. Βεβαίως, όμως και θα συνυπογράψω το ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Αθηνοκεντρικό κράτος που ορθώς προτείνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Δεν μπορούμε να μην αγωνιζόμαστε για το καλύτερο της ΑΜ-Θ Περιφέρειας, που πρέπει να αλλάξει σελίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Τέρενς Κουίκ και πρόσθεσε: 

«Πάντως, ανεξάρτητα με αυτό το ψήφισμα, όπως δήλωσα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μπορούμε να κινηθούμε με ενέργειες που δεν άπτονται των μνημονίων».

Στη συνέχεια, σημείωσε τα εξής παραδείγματα:

«Παράδειγμα, μπορούμε να παρέμβουμε και να απαιτήσουμε δυο πολύ ουσιαστικά πράγματα:

-Να πληρώσει ο ΟΑΕΔ τα εκατομμύρια που χρωστάει στους επιχειρηματίες της Περιφέρειας μας από την επιδότηση του 12%. Είναι χρήματα που εκκρεμούν από το 2010. Πέντε ολόκληρα χρόνια!

-Να σταματήσει άμεσα τις απειλές των κατασχέσεων ο ΟΑΕΕ, την ώρα που οι επιχειρήσεις, όχι μόνο στη Περιφέρεια μας, αλλά σε όλη την Ελλάδα, βιώνουν μια δραματική κατάσταση, πέρα από τα λουκέτα που ήδη έχουν μπει. Σας παραπέμπω και στην επιστολή διαμαρτυρίας του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανου Γεωργιάδη, που απέστειλε στον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και την οποία ήδη έχω καταθέσει ως Ερώτηση στη Βουλή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ